De Uitvreter

De Uitvreter is het verenigingsblad dat drie keer per jaar door de brievenbus van SVN-leden valt. De redactie doet iedere uitgave opnieuw haar uiterste best om lezers te voorzien van leuke artikelen over alles wat neerlandici in spe interessant kunnen vinden. Die variëren van studiegerelateerde artikelen zoals interviews met alumni of andere personen die iets te maken hebben met de neerlandistiek tot vermakelijke stukken zoals korte verhalen en quizjes. Daarnaast maken we in het katern Titaantjes ruimte voor opinie en schrijven we verslagen van verenigingsactiviteiten en andere content voor ons online platform. Bovendien zijn zelfgemaakte tekeningen, proza en poëzie of andere vormen van creativiteit voor ons open podium welkom in ons blad. Heb je kopij voor ons? Deze kun je sturen naar uitvreter@student.ru.nl.

De redactie van de 20ste jaargang (2019-2020), onder hoofdredactionele leiding van Jules Schmeits, bestaat uit Annelies Annevelink, Hilde Berndt, Sofie Bongers, Pepijn van der Grinten, Naomi Habashy, Loes van Kreij, Nathanja van Marsbergen, Julia Meilink, Floor Toebes en Katelijn Vooijs. De vormgeving wordt verzorgd door Isa Barneveld.

Aangezien De Uitvreter dit jaar een jubileum te vieren heeft, zijn we van plan om een extra editie, genaamd Dichtertje, uit te brengen waarin Nijmeegse neerlandici hun schrijfkunsten kunnen tonen. Neem voor meer informatie en alle andere updates een kijkje op onze Facebookpagina!

Klik hier voor alle online artikelen. Verder heeft De Uitvreter een digitaal archief