PR & Sponsoring

PR- & Sponsoringcommissie

De PR- & Sponsoringcommissie is een bestuursinterne commissie en bestaat dit jaar uit Eva Keulen en Hidde van Gestel.

Samen zijn zij verantwoordelijk voor de sociale media van de SVN, het contact met de sponsoren en Vrienden van de SVN.

De PR- & Sponsoringcommissie zorgt ervoor dat de leden op tijd op de hoogte worden gesteld van alle leuke activiteiten die de studievereniging organiseert en maakt hier en daar reclame voor leuke activiteiten van externe organisaties die goed aansluiten bij de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur.

Verder is de SVN altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Onze huidige sponsoren zijn op de website terug te vinden onder het kopje ‘sponsors. Lijkt het u ook leuk om de SVN te sponsoren? Stuur dan vooral een mailtje naar svn@student.ru.nl!

Wilt u de SVN wel een kleine bijdrage geven, maar wilt u geen sponsor worden? Dat kan! De PR- & Sponsoringcommissie houdt zich ook bezig met Vrienden van de SVN waar betrokkenen van de studievereniging een bijdrage van minimaal 20 euro kunnen doneren. In ruil hiervoor worden zij Vriend van de SVN en krijgen ze het Vriendenpakket. Lijkt u dit interessant en wilt u hier meer over weten? Kijk dan snel op de website onder het kopje ‘Vrienden van de SVN‘.

Tot snel op onze sociale media!