Sportcommissie

Deze sportcommissie zet zich jaarlijks in voor de organisatie van het Nederlands kampioenschap voetbal (tegen teams van de andere studies Nederlands), die dit jaar zal plaatsvinden bij onze zustervereniging ZaZa in Groningen. Ook treft de commissie alle voorbereidingen voor deelname aan de Batavierenrace. Deze jaarlijkse estafetterace bestaat uit verschillende etappes tussen Nijmegen en Enschede en was vorig jaar voor SVN/Soda/InTenS-team ‘The Phraserunners’ een doorslaand succes. De sportcommissie hoopt ook dit jaar, samen met S.S.V. De Boosters en studievereniging InTenS, een leuk en enthousiast team te kunnen klaarstomen voor dit grootse evenement.

Onze sportieve commissie bestaat dit jaar uit Jurrian Kooiman, Dion Kwint en Nina Brouwers.

foto-sportco
De sportcommissie