De Uitvreter

 

De Uitvreter is een tijdschrift dat drie keer per jaar door de brievenbus van SVN leden valt. Onze 12 koppige redactie doet iedere uitgave opnieuw zijn uiterste best onze lezers te voorzien van informatie die de liefde en kennis voor Nederlandse Taal en Cultuur verrijkt.
Zo worden er reportages over de activiteiten van de SVN gemaakt, er worden interviews afgenomen met personen die interessant zijn op het vlak van de Nederlandse Taal en Cultuur en zaken ver daarbuiten, de redactie voert kleine snuffelstages uit bij verschillende bedrijven en instanties en dit is pas een kleine greep uit ons creatieve assortiment. Daarnaast worden fictieve interviews, een rapbattle en invulverhalen geschreven om ons publiek, naast alle serieuze doch heel interessante studiegerelateerde zaken, te vermaken.
Ook bieden wij een podium voor de student die zijn werk eens wil gepubliceerd wil zien in een écht tijdschrift. Dit kan bijvoorbeeld een gedicht zijn of een kort verhaal, maar ook tekeningen en alle andere vormen van  creatieve uitspattingen zijn meer dan welkom.

Mocht je ideeën, bijdragen, commentaar of een inzending voor het podium hebben, mail ons dan via uitvreter@student.ru.nl. U kunt ook één van de vaste redacteuren benaderen: Elisa Ros Villarte, Hosei Wardak, Janine Barten, Jules Schmeits, Kim Saris, Lauren Simons, Marit Zweekhorst, Marit Zweers, Romy Eijkelenhout, Yonne van Zuilen, Jesse Timmermans en Julia Munsters.

Julia Munsters en Jesse Timmermans
Hoofdredacteuren De Uitvreter