Voor leden

Wil je lid worden van de SVN? Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar svn@student.ru.nl, of door het inschrijfformulier in het postvakje van de SVN te leggen (zesde verdieping van het Erasmusgebouw, tegenover het keukentje).

Inschrijfformulier SVN

Benieuwd welke activiteiten de SVN dit jaar allemaal organiseert? Kijk dan op de jaarplanning!

Wil je je graag uitschrijven bij de SVN, vul dan het uitschrijfformulier in. Ook het uitschrijfformulier moet ingevuld gemaild worden naar svn@student.ru.nl, of in het postvakje worden gelegd. Uitschrijven kan tot voor de aanvang van het studiejaar, dus uiterlijk 31 augustus. Het is na 31 augustus niet meer mogelijk je voor het huidige studiejaar uit te schrijven, maar wel om je alvast uit te schrijven voor het volgende studiejaar.

Uitschrijfformulier SVN

Heb je bij het organiseren van een activiteit kosten gemaakt die gedeclareerd moeten worden naar de SVN? Klik dan op onderstaande link voor het declaratieformulier.

Declaratieformulier SVN

Bij een vereniging horen natuurlijk ook statuten waarin het doel en de regels staan die ten grondslag liggen aan de SVN. Als lid van de SVN mag je deze vanzelfsprekend inzien en daarom vind je de statuten hieronder.

Statuten SVN