De Uitvreter

De Uitvreter is het verenigingsblad dat drie keer per jaar door de brievenbus van SVN-leden valt. De redactie doet iedere uitgave opnieuw haar uiterste best om lezers te voorzien van leuke artikelen over alles wat neerlandici in spe interessant kunnen vinden. Die variëren van studiegerelateerde artikelen zoals interviews met alumni of andere personen die iets te maken hebben met de neerlandistiek tot vermakelijke stukken zoals korte verhalen en quizjes. Daarnaast maken we in het katern Titaantjes ruimte voor opinie en schrijven we verslagen van verenigingsactiviteiten en andere content voor ons online platform. Bovendien zijn zelfgemaakte tekeningen, proza en poëzie of andere vormen van creativiteit voor ons open podium welkom in ons blad. Heb je kopij voor ons? Deze kun je sturen naar uitvreter@student.ru.nl.

De redactie van de 21ste jaargang (2020-2021), onder hoofdredactionele leiding van Eva Keulen, bestaat dit jaar uit Annelies Annevelink, Sterre van den Berg, Pepijn van der Grinten, Loes van Kreij, Nathanja van Marsbergen, Merijn Meijntz, Julia Meilink, Tobias van de Sanden, Jules Schmeits, Jeanine Schurer, Floor Toebes, Merel Vermeer en Suzanne Voets. De vormgeving wordt verzorgd door Isa Barneveld en Pepijn van der Grinten.

Klik hier voor alle online artikelen. Verder heeft De Uitvreter een digitaal archief.