De Uitvreter

De Uitvreter is het verenigingsblad dat drie keer per jaar door de brievenbus van SVN-leden valt. De redactie doet iedere uitgave opnieuw haar uiterste best om lezers te voorzien van leuke artikelen over alles wat neerlandici in spe interessant kunnen vinden. Die variëren van studiegerelateerde artikelen zoals interviews met alumni of andere personen die iets te maken hebben met de neerlandistiek tot vermakelijke stukken zoals korte verhalen en quizjes. Daarnaast maken we ook content voor ons online platform. Bovendien zijn zelfgemaakte tekeningen, proza en poëzie of andere vormen van creativiteit voor ons open podium welkom in ons blad. Heb je kopij voor ons? Deze kun je sturen naar uitvreter@student.ru.nl.

De redactie van de 22ste jaargang (2021-2022), onder hoofdredactionele leiding van Merijn Meijntz, bestaat dit jaar uit Hilke Cranenbroek, Eline Heusschen, Tess Hollander, Loes van Kreij, Emma Kusters, Tobias van de Sanden, Jules Schmeits, Leoni Spee en Debbie Wanders. De vormgeving wordt verzorgd door Eline Heusschen en Leoni Spee.

Klik hier voor alle online artikelen. Verder heeft De Uitvreter een digitaal archief.

Bovenste rij, v.l.n.r: Merijn Meijntz, Eline Heusschen, Debbie Wanders, Tobias van de Sanden. Middelste rij, v.l.n.r: Loes van Kreij, Leoni Spee, Hilke Cranenbroek, Emma Kusters. Onderste rij, v.l.n.r.: Jules Schmeits en Tess Hollanders