Vacatures en stages

Hieronder zullen wij de vacatures verzamelen die op ons pad komen.
Ben je op zoek naar een stageplek en wil je weten hoe je dat precies moet aanpakken? Check deze pagina met handige tips.


Betreft: Stageplekken
Organisatie: COC Nijmegen
Site: https://cocregionijmegen.nl/
Contactpersoon:  info@cocregionijmegen.nl

Binnen het COC worden veel projecten gestart, zoals nieuwe activiteiten, conferenties, ontwikkelen van programma’s, etc. Vaak wordt dit volledig door vrijwilligers gedaan, maar soms is er ook een gering budget beschikbaar. Deze projecten lenen zich vaak goed als stageplek of als bijbaan / traineeship. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan graag contact op via info@cocregionijmegen.nl om je wensen en profiel achter te laten, zodat we je kunnen bekijken of er iets is dat bij je past of contact op kunnen nemen zodra er iets beschikbaar komt.


Betreft: Coördinator voorlichting
Organisatie: COC Nijmegen
Site: https://cocregionijmegen.nl/
Contactpersoon:  voorlichting@cocregionijmegen.nl

Team Voorlichting bestaat uit ongeveer 25 vrijwilligers, die worden aangestuurd door 4 coördinatoren die zorgen voor het inplannen van voorlichtingen, contact met de scholen, ontwikkelen van nieuwe scholingen en de samenwerking met andere voorlichtingsteams in Nederland. Coördinator Voorlichting is een uitdagende functie, in een enthousiast team, met volop kansen voor het vergroten van je netwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken of deze vrijwilligersfunctie iets voor je is.Betreft: Algemeen bestuurslid
Organisatie: COC Nijmegen
Site: https://cocregionijmegen.nl/
Contactpersoon: Sigrid Pillen – voorzitter@cocregionijmegen.nl
Deadline: 30 oktober

Heb jij een passie voor de regenbooggemeenschap en wil je helpen haar belangen binnen en buiten Nijmegen op de kaart te krijgen? Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast en ambitieus bestuur en tegelijk je eigen netwerk te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het COC is dé belangenbehartiger van de regenbooggemeenschap in Nijmegen en omstreken. Naast het realiseren van ontmoeting en het organiseren van activiteiten is het bestuur continu bezig om onze regio inclusiever te krijgen. Een greep uit de activiteiten op dit moment: het versterken van het GSA-netwerk, uitbreiden van voorlichtingsprogramma’s, regenboogconferentie in de regio, versterken van PR en communicatie etc. Heb jij een regenbooghart op de juiste plek? Kom dan graag kennismaken of deze bestuursfunctie bij je past!

Jij bent…
… een activist, een verbinder of gewoon jezelf
… iemand die actief de gemeenschap induikt om te horen wat er speelt
… een echte teamspeler die goed prioriteiten kan stellen
… 4 tot 6 uur per week beschikbaar

Wat krijg je ervoor terug?
• Een enorm netwerk! Als bestuurslid heb je veel contact met personen zowel binnen de vereniging als daarbuiten
• Een schitterende vermelding op je cv
• En vooral een onvergetelijke tijd vol met mooie herinneringen en nieuwe vrienden!


Logo Talentvoordocent

Betreft: Huiswerkbegeleiding
Organisatie: Talentvoordocent
Site: https://talentvoordocent.nl/
Contactpersoon: Renee Theelen – 06-33795894

Bij Talentvoordocent zijn we op zoek naar studenten/recent afgestudeerden die willen ondersteunen met Nederlands op een middelbare school in Nijmegen. Het uurloon is €13/uur en reiskostenvergoeding van €0,19/km.
De huiswerkbegeleiding vindt plaats op school (Kandinsky College Molenhoek) Het gaat bij deze opdracht meer om een inloop uur waarbij je vakinhoudelijke vragen (vmbo-niveau) kunt krijgen van leerlingen, maar ook leerlingen helpt met de voorbereiding van de toetsweek.

Op de volgende data vindt de huiswerkbegeleiding plaats:
Week 42 (17 t/m 21 oktober), ma-vrij van 15.30-16.30 uur
Week 44 (31 oktober t/m 4 november), ma-vrij van 15.30-16.30 uur
Week 49 en 50 (5 t/m 18 december), ma-vrij van 15.30-16.30 uur
Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari), ma-vrij van 15.30-16.30 uur
Week 10 en 13 (6 t/m 17 maart), ma-vrij van 15.30-16.30 uur
Week 24 en 25 (12 t/m 23 juni), ma-vrij van 15.30-16.30 uur

Daarnaast werken we met meer scholen in de regio, waardoor we regelmatig toffe (flexibele) opdrachten hebben.


Athenaschool studiemateriaal

Betreft: Onderwijsontwikkelaar lesmateriaal NT2
Organisatie: AthenaSchool
Site: https://athenaschool.nl/
Contactpersoon: Joyce Burger – joyce.burger@athenaschool.nl

Op dit moment hebben wij een interessante vacature open staan voor het ontwikkelen van deze lessenserie voor de basisschool (leeftijd 4-12 jaar) en wij zoeken hier een student voor die enthousiast is om dit inhoudelijk samen met ons op te pakken! Het zal gaan om het ontwikkelen van een lessenreeks van 8 weken waarbij de ontwikkelaar verschillende thema’s (school, eten etc.) de revue laat passeren in de vorm van een powerpoint presentatie en bijbehorende werkbladen. Hierbij zal er begeleiding plaatsvinden vanuit ons bedrijf met achtergrond kennis op het gebied van pedagogiek en psychologie.