Literaire-avondcommissie

De literaire-avondcommissie organiseert elk jaar met veel plezier een literaire avond, zoals de naam al verraadt. Die avond vindt plaats in het voorjaar (hopelijk fysiek!) en is een must voor iedereen die van literatuur houdt! Er wordt altijd een literaire schrijver uitgenodigd, maar de precieze opzet van de avond verschilt elk jaar. Meestal vindt er een interview plaats en soms houdt de schrijver een lezing. Traditie is ook dat er gesigneerde exemplaren van het meest recente boek van de schrijver worden verkocht, dus dat is ook de moeite waard! Vorig jaar was Nina Polak onze gast, maar ook bijvoorbeeld Connie Palmen en Joost de Vries zijn in voorgaande jaren als schrijver uitgenodigd. Als commissie organiseren wij de gehele avond en zorgen wij dat alles soepel verloopt, zodat jij lekker achterover kunt leunen en luisteren.

De commissie bestaat dit jaar uit: Marieke Camps, Debbie Wanders, Hannah Bakker, Hilke Cranenbroek en Gijs Koorevaar.

V.l.n.r.: Hannah Bakker, Debbie Wanders, Gijs Koorevaar, Hilke Cranenbroek en Marieke Camps