Theatercommissie

Deze gloednieuwe commissie maakt een eigen theatervoorstelling, waarbij ze een moderne versie van een Oudnederlandstoneelstuk opvoeren. In de theatercommissie kunnen de leden in allerlei disciplines hun kwaliteiten kwijt. Allereerst wordt er met een groepje schrijvers aan een herschrijving van een Oudnederlandstoneelstuk gewerkt. Met dit script kunnen de acteurs in de repetities volop aan de slag en hun acteertalent uiten. Daarnaast wordt ook achter de schermen hard gewerkt door de crew. Deze creatievelingen gaan aan de slag met een licht- en geluidplan, muziek, kostuums, make-up en haar, attributen en het decor. Na al het harde werken wordt aan het einde van het jaar alles bij elkaar gebracht tot een prachtige voorstelling, waar dan alle theaterliefhebbers naar kunnen komen kijken.

Het stuk van dit collegejaar is Reize door het Aapenland. Hoe het er precies uit komt te zien, is voor ons allemaal nog een verrassing…

Dit jaar (2023-2024) wordt de theatercommissie (ToKo) gevormd door:
Leoni Spee (commissiehoofd), Bart Nieuwland, Hélène Koolhoven, Jade van Wijk, Britt Duijzer, Jip Pepers en Vera van Kaam.


Boven v.l.n.r.: Bart, Hélène, Jade, Britt & Vera
Onder v.l.n.r.: Leoni & Jip