Shut Up & Write Nijmegen van start

Bij Shut Up & Write Nijmegen kom je met anderen bijeen om een uur lang te schrijven. Of je nu werkt aan een kort verhaal, een familiegeschiedenis of een scriptie: samenwerken in stilte motiveert. Het concept is komen overwaaien uit San Francisco met het doel om structuur en inspiratie te bieden bij het schrijven. Leeftijd, beoefend genre, ervaring of ambitie maken hierbij niet uit. Op een laagdrempelige manier bieden wij een platform waar het bruist van de creativiteit. Na afloop kun je gezellig napraten, een borrel meedrinken en tevens je netwerk uitbreiden.

Shut Up & Write vindt maandelijks plaats op een zondagmiddag in de bibliotheek van Nijmegen. Om 14.00 uur starten we met een korte voorstelronde, daarna schrijft ieder in stilte aan zijn eigen werk. Na afloop is er de mogelijkheid tot nabespreken. Neem je eigen pen en papier, laptop of tablet mee. Per bijeenkomst zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Hou onze facebookpagina Shut Up & Write Nijmegen in de gaten om op de hoogte te blijven over de bijeenkomsten en laatste schrijfnieuwtjes.

Locatie: Bibliotheek Gelderland Zuid, Mariënburg 29. Data: 21 mei en 25 juni 2017 om 14.00 uur. Deelname: €3,50 per bijeenkomst exclusief consumpties. Aanmelden kan via www.obgz.nl/agenda.