Stagevacatures InScience

Wil jij ervaring opdoen bij hét wetenschapsfilmfestival van Nederland? Dat kan! InScience zoekt verschillende stagiair(e)s in de periode april tot en met november 2018.

InScience – Dutch International Science Film Festival is hét Nederlands filmfestival voor de wetenschapsfilm. Het programma bestaat uit de beste wetenschapsfilms die het afgelopen jaar wereldwijd zijn verschenen, internationale topwetenschappers die hun nieuwste inzichten delen, interactieve programma’s waarbij bezoekers zelf in de schoenen van een wetenschapper kunnen gaan staan en een uitgebreid educatieprogramma.

Het diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek en meer dan 200 nationale en internationale wetenschappers en filmprofessionals, regisseurs en filmproducenten veranderen Nijmegen tijdens InScience – Dutch International Science Film Festival in een ontmoetingsplaats voor wetenschap en film. De vierde editie vindt plaats van 7 t/m 11 november 2018 in LUX Nijmegen.

Stagiair(e)s staan bij InScience midden in de organisatie. Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival wordt georganiseerd en ontmoet mensen uit het hele veld. Ben je geïnteresseerd? Meer informatie over de vacatures vind je op https://www.insciencefestival.nl/over/vacatures/.