Stagevacatures InScience

Het InScience  – Dutch International Science Film Festival biedt twee stagevacatures aan. Hieronder is een korte werkomschrijving te lezen. Lijkt je het leuk om aan de slag te gaan bij InScience? Klik dan op deze link: https://www.insciencefestival.nl/nl/over/vacatures/. Voor meer info kan ook altijd gelezen worden naar info@insciencefestival.nl

Functie Educatie/Juniorprogrammering
Als stagiair(e) educatie assisteer je de coördinator van jouw afdeling en werk je als volwaardig lid van het team mee. Je voert veel praktische klussen uit, zoals het coördineren van de schoolvoorstellingen, het schrijven van communicatie-uitingen voor het educatie- en juniorprogramma en het uitwerken van de juniorprogrammering. De stagiair(e) educatie schakelt snel, heeft affiniteit met de doelgroep, kan vlotte en foutloze teksten schrijven, is zorgvuldig en toont eigen initiatief. Je krijgt als stagiair veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Hierdoor krijg je duidelijk inzicht in hoe een festivalorganisatie werkt en doe je waardevolle praktijkervaring op.

Marketing & communicatie
Als stagiair(e) marketing & communicatie assisteer je de coördinator van jouw afdeling. Je richt je op het schrijven van persberichten en pr-teksten; je ontwerpt content voor de website in Photoshop/InDesign, social media en andere kleine on-/offline communicatiemiddelen; ook verzorg je de nieuwsverspreiding via social media. Samen met je collega’s denk je na over activatie-projecten en campagnes en help je mee bij de uitvoer. Daarnaast bied je ondersteuning bij sales activiteiten. Stagiair(e)s staan bij InScience midden in de organisatie. Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival georganiseerd wordt en ontmoet mensen uit het hele veld.