GEZOCHT: creatieve Nijmeegse neerlandici!

En, hoeveel woorden heb jij al geschreven voor de NaNoWriMo? 50.000 is natuurlijk een hele grote kluif: zoveel woorden staan er niet eens in één jaargang van De Uitvreter! Toevallig bestaat die Uitvreter dit jaar maar liefst 20 jaargangen en dat moet gevierd worden!

Ter ere van dit jubileum zal de redactie dit collegejaar een extra editie uitbrengen, maar daar hebben we jouw hulp voor nodig! Voor Dichtertje, zoals we deze speciale uitgave gaan noemen, zijn we op zoek naar Nijmeegse neerlandici die schrijven, dichten, tekenen of op een andere manier creatief bezig zijn en die hun kunsten graag op een papieren podium vertoond willen zien. 

Iets voor jou? Stuur je inzending uiterlijk vrijdag 21 februari op naar uitvreter@student.ru.nl. Verder moet het aan de volgende eisen voldoen:

  • De kunstvorm staat je vrij, mits het makkelijk en duidelijk op papier gedrukt/weergegeven kan worden;
  • Je werk is bij voorkeur Nederlandstalig, maar inzendingen in een dialect of taalvariant verwant aan het Nederlands zijn ook welkom, mits met een vertaling;
  • Je totale inzending bedraagt niet meer dan 3.000 woorden en/of 5 stuks;
  • Sla je tekstinzending op in Word. Bij een andere kunstvorm bij voorkeur in pdf;
  • Stuur je totale inzending in één keer en indien mogelijk in één bijlage;
  • Zorg ervoor dat je inzending overzichtelijk blijft. In het geval van tekst betekent dit 12-punts en een niet al te gek font. Hanteer verder normale regelafstanden en maak je titel(s) vet.