GEZOCHT: STAGIAIRES, SCRIPTIESTUDENTEN, TESTLEIDERS VOOR PROJECT MIND (MEERTALIGHEID IN DAGOPVANG)

Voor Project MIND zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s, scriptiestudenten en testleiders voor de periode mei t/m juni 2019!

Wie zijn wij?
Wij doen met Project MIND (www.projectmind.nl) onderzoek naar meertaligheid in de kinderopvang in Nederland. Elf kinderopvangorganisaties, geselecteerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bieden in de periode 2018-2022 tweetalige opvang (Nederlands-Engels) aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De Universiteit van Amsterdam onderzoekt de effecten van deze tweetalige opvang. Dit doen wij door bij ieder kind elk jaar woordenschat- en grammaticataakjes af te nemen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons hierbij willen ondersteunen.

Wat houdt de functie in?
Je helpt bijvoorbeeld mee bij de dataverzameling (individuele afname van taakjes in het Nederlands en in het Engels bij kinderen van 2-4 jaar, op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen). Ook het coderen en analyseren van data (inclusief videodata) behoren tot de mogelijkheden.

Wat vragen we?

  • Je bent bij voorkeur 3 dagen per week beschikbaar gedurende de periode mei t/m juli 2019. Deze periode kan in overleg worden uitgebreid. Beschikbaarheid vanaf april is een pre;
  • Je kunt goed met jonge kinderen omgaan;
  • Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
  • Je vindt het leuk om samen te werken binnen een team;
  • De dataverzameling vindt plaats in en rondom Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Enschede. Kandidaten die in deze regio’s wonen of een week-OV hebben, hebben de voorkeur;
  • Je bent in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), of je bent bereid deze aan te vragen.
  • Je hebt een uitstekende mondelinge beheersing van het Nederlands en/of het Engels (native of near-native)

Wat bieden we?
De functie binnen project MIND is onbetaald, maar als assistent bij Project MIND doe je veel kennis en ervaring op over meertaligheid, onderwijs en jonge kinderen binnen een uniek project. Je werkt intensief samen met de andere onderzoekers op het project en je bent welkom bij het wekelijks teamoverleg.
Ook is het mogelijk de functie te combineren met een stage of het schrijven van een scriptie binnen Project MIND.

Reageren?
Interesse? Stuur dan een korte motivatiebrief en je CV naar projectmind-fgw@uva.nl. Ook voor meer informatie kun je via dit mailadres contact opnemen.


Solliciteren kan totdat we genoeg geschikte kandidaten hebben gevonden. Reageer dus snel!